Jonge hengstenkeuring 2018

IMG_0789

Ook in 2018 hebben een aantal fokkers/eigenaren hun jonge hengsten bij ons in training gezet. We zijn 21 April met 4 leuke jonge hengsten afgereisd naar Ermelo.

We hadden twee 3-jarige hengsten van de familie Groven bij ons, Vallari (wildkleur) en Thorálfur (zwart) beide mannen met een super karakter en uitgesproken gangen. Beide werden elite gekeurd en kregen een boven gemiddeld op gangen en Thorálfur zelfs een 9 voor zijn hoeven. Thorálfur is kampioen van de 3-jarige geworden.

 

Ook hadden we twee 4-jarige hengsten bij ons, Sjarmur (wildkleur bont, eigenaar Angela Drecker) en Dimmfari (bruin, eigenaar fam. Verzuu). Sjarmur had zijn dag niet dus liet wat gangen betreft niet zien wat hij in huis heeft helaas maar ondanks dat toch goed gekeurd. Dimmfari liet zich super zien, werd elite gekeurd (8,5 voor hoeven) met boven gemiddeld voor gangen en werd kampioen bij de 4-jarige.

Alle eigenaren bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en veel plezier met jullie knappe mannen. We kijken terug op een succes volle dag.